top of page

22 ročné Audi TT Coupé dovezené z Nemecka od súkromného predajcu

Updated: Dec 27, 2022



Individuálny dovoz Audi TT Coupé z roku 2000. Od klienta nám prišla jasná požiadavka: 1. max 2. majiteľ, bez chipových úprav a max do 12 000,00 EUR. Podobné vozidlo sme hľadali dlhšie a v prípade, keď sme aj nejaké našli, tak sme po kontrole zistili, že vozidlo buď malo v minulosti nehodu alebo bolo od krúp, alebo stav vozidla na mieste nebol taký, ako predajca deklaroval - nepravidelný chod motora, svietiace kontrolky na prístrojovke a iné. Toto konkrétne vozidlo sme našli v Nemecku u súkromného predajcu. Trochu sme sa obávali, že sa s nim ani nedohodneme (so súkromníkmi je ťažšia komunikácia, niekedy neudávajú ani telefónne číslo) na termíne, ale nakoniec opak bol pravdou a pán bol veľmi seriózny. Preposlal nám všetky dokumenty od vozidla vrátane servisnej knížky a faktúr. Previerka dokumentov prebehla úspešne a pozitívne, tak sme naplánovali obhliadku vozidla. Našou poslednou zástavkou v daný týždeň bola práve Audi TT Coupe. Bola už tma, tak nám pán ukázal vozidlo v jeho garáži.


Vizuálne vyzeralo veľmi pekne, nebolo nič lakované a lak bol ako nový. Pri technickej kontrole sme na olejovom viečku objavili kapučínovu farbu (olej+chladiaca kvapalina) čo neveští nič dobré. Absolvovali sme dlhšiu skúšobnú jazdu, pri ktorej sme vozidlo zaťažili aj vo vyšších otáčkach a zistili sme, že je všetko v poriadku. Majiteľ s vozidlom nejazdil veľa, a keď aj jazdil, tak vždy malé trasy. Skúšobná jazda dopadla na výbornú. Náprava tuhá, nič nebúchali ani nepukalo. O všetkom sme informovali klienta, dojednali zľavu a kúpili sme vozidlo za veľmi slušné peniaze. Preverenie vozidla vykonávame pri každom dovezenom vozidle zo zahraničia.


Myšlienka na záver je, že kúpa od sukromníka nemusí byť vôbec zlá voľba a netreba sa toho obávať, naopak je to veľakrát super voľba, ktorá stojí za to. Pre klienta sme zabezpečili kúpu vozidla, preverenie vozidla, poistený dovoz vozidla z Nemecka a prihlásenie vozidla na Slovensku. Všetky úkony vrátane prihlásenia sme mali hotové ze necelé 2 týždne. Klientovi želáme veľa šťastných kilometrov a nech vozidlo z Nemecka slúži čo najdlhšie.

V prípade záujmu o dovoz vozidla zo zahraničia nás kľudne kontaktujte.





bottom of page